Lakikoulutus

Asianajotoimisto MK-Law Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeiden ja toivomuksien mukaisesti räätälöityjä koulutus- ja seminaaripaketteja.

Koulutuksen tai seminaarin aihe voi olla yleisempi, kuten esimerkiksi julkisiin hankintoihin tai sukupolvenvaihdoksiin liittyvät määräykset ja säännöt, tai aihe voi olla yksityiskohtaisempi, kuten esimerkiksi asiakasyrityksen liiketoimintaan liittyvä erityislainsäädäntö. Yleisemmän tason koulutusaiheista voidaan mainita esimerkiksi:

  • Yritys- ja vero-oikeus (esim. sukupolvenvaihdokset, yritysjärjestelyt tai vuosittaiset veromuutokset)
  • Immateriaalioikeus (esim. immateriaalioikeuksien rekisteröinti, immateriaalioikeuksien suojaaminen tai IPR- ja IT-sopimukset)
  • Julkiset hankinnat
  • Venäjä (esim. yhtiöoikeus, sopimusoikeus, vero-oikeus, työoikeus tai immateriaalioikeus)
  • Markkinointijuridiikka

Keskustelemme mielellämme asiakkaan kanssa ennen koulutusta niistä kysymyksistä, joihin asiakas toivoo koulutuksen myötä saavansa vastauksen, jotta koulutus mahdollisimman hyvin vastaisi asiakkaan toivomuksia ja jotta koulutuksesta olisi asiakkaalle mahdollisimman paljon konkreettista hyötyä.

Koulutuksen pituus voi käsiteltävästä aiheesta ja asiakkaan toivomuksista riippuen olla esimerkiksi tunnin tai aamupäivän mittainen tai se voi kattaa koko päivän. Koulutus voidaan tarvittaessa myös jakaa useampaan koulutustilaisuuteen.

Koulutuksia voidaan järjestää yhtä lailla yrityksille, järjestöille, oppilaitoksille kuin muille organisaatioille.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Marcus Kevin
Asianajaja, osakas
Puh: 040-7416808
S-posti: marcus.kevin@mklaw.fi

Jan Långstedt
Asianajaja, osakas
Puh: 0400-538022
S-posti: jan.langstedt@mklaw.fi