Lakimiehet - Venäjä

Dmitry Golov, jur.mag.

DMITRY GOLOV
Asianajaja

Dmitry on valmistunut Venäjän oikeusministeriön lakiakatemiasta ja Pietarin asianajaliiton jäsen. Dmitry on lähes koko uransa avustanut länsimaalaisia yrityksiä heidän Venäjän toimintoihin liittyvässä juridiikassa. Dmitry on erikoistunut venäläiseen yhtiö-, sopimus- ja vero-oikeuteen. Hän edustaa myös säännöllisesti päämiehiämme riita-asioissa Venäjän tuomioistuimissa ja muissa viranomaisissa.

Kielitaito: venäjä, englanti

Dmitry Golov, jur.mag.

IRINA FILIPPOVA
Patenttiasiamies

Irina avustaa asiakkaitamme erilaisissa immateriaalioikeuksiin liittyvissä asioissa Venäjällä. Hän on työskennellyt patenttiasianajajana lähes kaksikymmentä vuotta ja hänellä on runsaasti kokemusta tavaramerkkien ja mallioikeuksien rekisteröimisestä, lisenssisopimuksista sekä Rospatentin päätöksiin liittyvästä muutoksenhausta. Hän avustaa asiakkaita myös immateriaalioikeuksiin liittyvissä riita-asioissa.

Kielitaito: venäjä, englanti

Pavel Medvedev, jur.mag.

PAVEL MEDVEDEV
Lakimies

Pavel avustaa Venäjän kauppaan liittyvissä lakiasioissa. Hän on erikoistunut työoikeuteen, mutta avustaa myös yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Aikaisemmin Pavel on työskennellyt juristina venäläisissä yhtiöissä ja lakimiehenä julkisella sektorilla.

Kielitaito: suomi, venäjä, englanti

Svetlana Grebeneva

SVETLANA GREBENEVA
Lakimies

Svetlana valmistui oikeustieteiden maisteriksi 2008 ja on sen jälkeen työskennellyt erinäisissä lakitoimistoissa Moskovassa etenkin yhtiöoikeuden sekä työoikeuden ja maahanmuuttolainsäädännön parissa. Hän avustaa toimistomme asiakkaita Moskovassa erinäisissä yhtiöoikeuteen liittyvissä asioissa ja yhtiöoikeudellistien rekisteröintien ja hakemuksien hoitamisessa. Svetlana on myös järjestänyt monelle ulkomaiselle työntekijälle tarvittavat työluvat Venäjälle. Hänellä on myös huomattavaa kokemusta siviiliasioiden riidanratkaisusta.

Kielitaito: Venäjä, Englanti